Wat zijn de financiële kosten voor het openen van een schoenenwinkel die zowel herenschoenen als damesschoenen verkoopt? De opstartkosten van schoenenwinkels kunnen behoorlijk hoog zijn. Verwacht vooraf meer dan $ 10.000 te betalen voor initiële licentiekosten. De eerste winkelreclame kan oplopen tot $ 5.000, en de initiële voorraadkosten kunnen voor een kleine winkel wel 50.000 kosten.

Schoenenwinkel starten

De tweede grote uitgave is een percentage van de verkoop van elk paar schoenen in uw schoenenwinkel. Voor elk verkocht paar koopt minstens één van uw vrouwelijke klanten ook een herenschoen. Deze vergelijking klopt snel. Verkoop je bijvoorbeeld tweeduizend schoenen en krijg je zeshonderd mannelijke klanten, dan moet je ook aan elke klant twaalfhonderd schoenen verkopen. U zou daarom kunnen schatten dat uw schoenenwinkelbedrijf negenduizend schoenen verkoopt aan de zeshonderd mannen die ze kopen.

De meeste schoenenwinkels hebben kinderschoenen, sportschoenen, jurken, vrijetijdsschoenen, damesschoenen, herenschoenen en schoolschoenen. U mag ook accessoires verkopen zoals sieraden, handtassen, riemen, sokken, schoenen, werklaarzen, avondkleding of sportschoenen. Het valt niet te ontkennen dat een schoenenwinkel een winstgevende onderneming is. Uw winkel genereert waarschijnlijk al genoeg winst om de initiële investeringskosten en misschien wat extra voorraad te dekken. Als u later wilt uitbreiden, is het economisch gezien verstandig om nog een verdieping toe te voegen.

Verkoop high-end designer schoenen

.Als u geen specialiteit in handen heeft die bijzonder bekend is, kunt u overwegen om high-end designerschoenen te verkopen.Veel mensen winkelen het hele jaar door naar designer schoenen.Daarom zullen er altijd kopers zijn die op zoek zijn naar de nieuwste stijlen en kleuren.Als u een winkel heeft die luxe designerschoenen verkoopt, kunt u vooraf een vergoeding voor deze schoenen in rekening brengen en een mooie winst maken.Als je niet veel verschillende soorten designerschoenen op voorraad hebt, kun je ook aardig wat geld verdienen door goedkope designerschoenen en smokings aan te bieden voor speciale gelegenheden.

Wees een schoenenkoper en -verkoper.Naarmate u ervaring opdoet met uw kinderschoenenwinkel, leert u welke items het meest klanten aantrekken.Als u eenmaal weet welke schoenen u moet hebben, kunt u ze inslaan en uw inventaris omzetten in uw belangrijkste bron van inkomsten. Damesschoenen kopen? Damesschoenen in heel wat verschillende stijlen en bekende merken kan je bij Kevin Shoes kopen. Wij bij Kevin Shoes, kiezen de collecties altijd volgens de laatste trends in kwalitatieve materialen.